Mușchi decorativi

Mușchii – Briofitele, sunt plante de talie mică și preponderent perene. Aceștia se dezvoltă pe toate tipurile de substraturi posibile - pământ, pietre, stânci, dar și în toate formațiunile de vegetație – pajiști, păduri, mlaștini, chiar și în mediile acvatice, cuprinzând aproximativ 25.000 de specii.

Sunt plante speciale, care nu au nevoie de prea multă lumină, apă sau tratamente.

Mușchii decorativi sunt supuși unui proces ecologic de stabilizare și pot rezista cel puțin 5 ani în diferite aranjamente, fiind o opțiune excelentă pentru a decora restaurante hoteluri, birouri sau proprietăți private.

Aceștia își mențin forma, culoarea și prospețimea, nu necesită tundere și nu degajă dioxid de carbon sau alți factori alergeni, iar efectul vizual pe care îl creează atunci când sunt utilizați în spațiile interioare este unul magic.

Sunați acum pentru consultanță gratuită!

0758 424 125

Plante Stabilizate

Plantele și florile stabilizate sunt 100% naturale și ecologice, obținute printr-un proces unic de conservare ce constă în înlocuirea sevei cu un stabilizator, proces ce oferă plantelor o prospețime naturală pentru o vreme îndelungată, fără a avea nevoie de îngrijiri speciale.

Primele brevete referitoare la conservare datează din anii 1970 când au fost dezvoltate mai multe metode cu diferite nivele de succes. În anii 1980, o asociere între un om de stiintă suedez, francez și italian a condus la dezvoltarea unor tehnologii sofisticate care să permită implementarea în Franța a unei fabrici de conservare.

Apariția grădinilor verticale și a trandafirilor conservați pe tulpină a condus la deschidere mai amplă către publicul larg a acestei soluții de amenajare.

Florile și plantele stabilizate nu au nevoie de apă sau lumină, menținându-și în același timp frumusețea naturală și un aspect proaspăt timp de câțiva ani. Acestea oferă avantajele unei adevărate grădini naturale în interiorul spațiilor de locuit, în birouri, hoteluri, restaurante sau centre comerciale, totul într-o manieră estetică, ecologică și economică.

Sunați acum pentru consultanță gratuită!

0758 424 125

Culori

Flat Moss Spring
Flat Nowy
Flat Kolo
Ballmoss Green Kolo
Ballmoss Kolo

100% naturali

Mușchii sunt recoltați și prelucrați manual, fără a se pericliteza ecosistemul.

Antistatici

Nu atrag insectele și nu găzduiesc nici un fel de organisme daunătoare.

Nu produc alergeni

Nu produc alergeni sau substanțe iritante și îndepartează agenții poluanți din aer.

Rezistă în timp

Mușchii decorativi rezistă în timp până la 10 ani

Întreținere minimă

Mușchii decorativi nu au nevoie de întreținere.

Sunați acum pentru consultanță gratuită!

0758 424 125

Shop online

Vom crea spații care conecteaza oamenii cu natura

Birouri in care angajatii sunt mai productivi, case in care familiile au o calitate a vietii mult imbunatatita, cabinete medicale in care pacientii se vindeca mai repede sau scoli în care rezultatele copiilor sunt mai bune.

Broșura Karibu în format PDF

Vezi brosura